Se vam je to že kdaj zgodilo!?

Zagledala sem svoj stari avto,zelen vento,za njim je bil parkiran očetov avto ,ki je malo gledal iz garaže.Zadnja stran pasata (njegova rit) je kak meter zijala ven.Odpeljala sva se iz dvorišča in nagonsko sem pritisnila na daljinec za ograjo in še garažo in speljala sva.Ko sva bila že pri trgovini kake 200 metrov od doma,mi je užgalo..

“U pizda!!Zaprla sem garažna vrata,avto pa ven gleda!!U šit,pejt hitr nazaj!!” sem paničarla možu.Ko sva pripeljala pred hišo,se mi je kar zameglilo od hudega.Garažna vrata so nabijala na očetov avto,na zadnja vrata,da je bil že čisto brez laka.Vrata so bile skrivljene v nekako vijugo,od silnega udarjanja.

Mož je stopil iz avta ,pogledal in rekel :”Ma dej ne paničari..to bo moj mehankar hitr zrihtu,lej sej se kar cela vrata dol snamejo pa bova nesla tja.” Mal sem se pomirila in že naslednji trenutek sem sedela pri očetu za mizo.Nasproti je sedela moja najboljša prijateljica.Oče je pred njo postavil dva surova,olupljena paradižnika.

Naenkrat tema in glas mojega sina:”Mami zbudi se,mamiii,zbud se noo.Mama je zvonila,če posodiš atu avto za v službo!”

Vrglo me je pokonci.Kaj se dogaja?Se mu je pokvaril avto,je pozabil tankat..?Nahitro sem navlekla nase hlače in majico,vzela ključ od svojega avta in šla.Odprem vrata in mi naša psica skoraj pade v stanovanje,tako se je tiščala vrat.Ker nikoli ne leži na našem stopnišču mi ni bilo nič jasno,še bolj pa me je zmedlo,ker ni hotela it stran in je samo silila v stanovanje.

Stekla sem po stopnicah in okoli hiše ,proti očetovi garaži.Iza ovinka sem po tleh na dvorišču zagledala razbito steklo,tisoče koščkov se je bleščalo naokoli.Ko sem stopila pred garažo sem obnemela..

Garažna vrata so bila vsa ukrivljena,zadnja avtomobilska  vrata očetovega avta poškodovana in steklo od šipe povsod.

“O fak!To sem jst zdaj sanjala!To sem jst pred dvema minutama sanjala!O šit,kako je pa to mogoče!?Sanjala sem..o šit no..!! sem govorila.

Oče me je gledal,nič mu ni bilo jasno.Dala sem mu ključ od svojega avta,da se je odpeljal v službo.Z mami sva pometle steklo.Sedla sem na stopnice pred hišo,prižgala cigaret in gledala zvita garažna vrata.Zvita tako ,kot sem jih malo prej sanjala.

Kako je to mogoče?!!

Alenko(prijateljico,ki sem jo sanjala) sem potem klicala,ji povedala kaj se mi je sanjalo in ji rekla naj se izogiba olupljenega paradižnika.Nikoli ne veš,kje te napade :)