Hočem droge!!

Da se mal zafiksam. Prehlajen sem! Grlo me boli, nos mam zamašen, glasilke oddajajo samo še čisti bariton. Nadvse zabavno je to predvsem zarad tega, ker moram bit še 6 ur danes na telefonu. Nonstop. Do enih bom verjetn že čist piskal. Droge!!

Spet nisem nič pisal cel teden. Bil je spet precej naporn, časa in inspiracije pa nekako ni bilo. Vikend je bil spet pester. V petek nisem bil nikjer, sem šel hvalabogu spat. Hvalabogu zato, ker sem v soboto bil cel dan v hosti. Moramo nardit golosek za avtocesto. Woohoo spet bo keš. NOT! Sobota je bla bolj pestra, po dolgem cajtu smo spet pili skup z enimi bejbami. Zdej pa najbrž spet precej cajta ne bomo. V nedeljo je bilo zmerno do pretežno mačkasto. Glava sicer ni trpela, sem bil pa še cel dan omotičen in v ustih se mi je zadrževal vonj po alkoholu. Sej veste kko je po naporni noči.

V nedeljo je tut dirka odpadla, itak nisem bil sposobn peljat. Pa še močno naj bi deževalo. Super, še en tedn cajta, da mal natreniram progo, ki ga pa itak nism nč izkoristu za to. Kupu sm si iPoda. Shuffle je sicer majhen, baterija zdrži za miljon minut predvajanja, me pa moti, da mi še zdj ni uspelo razvrstit muske po kakšnih mapah ali pa kakšen playlist naredit. Pa tut last.fm plugina ne znam usposobit. Sicer pa tut še ni blo velik cajta, tko da mogoče mi še uspe v bodoče.

Ponedeljek je minil brez zanimivosti, v torek pa smo pili in kartali pr Janiju - sodelavcu. Lastniki so šli za cel teden na smučanje. Branka - cimra - je bila spet precej tečna (predvidevam, da ne brez vzroka), Jani jo je skos podjebaval, Barbi in njen novopečeni fant pa sta bila itak skos zvezana tam v kotu. No ja par rund remija sem zmagal pa tut čist brez alkohola v krvi nisem šel spat.

V sredo je bla pa mal večja “fešta” tam. Po šihtu smo šli direkt tja, za pijačo smo že prejšnji dan poskrbel. Zdržal sem do pol treh, ko so začel fantje pretepat punce, en drugega polivat s pivom, drug drugemu začeli trgat majice,… Naj bi prespal tam pa sem se zbal za svojo majco in šel raje spat domov. Norci.

Zdej pa se spet smilim samemu sebi, smrkam, kašljam in se skupaj z ostalimi smejem slikam s te “fešte”.

Da ne pozabim omenit, tastarim sem tut že povedal, da s faxom letos res ne bo nič. Surprise, surprise. Mnja, sej naziv faliran študent sem si verjetno zaslužil - zdej se pa pojavljajo vprašanja v kakšno družbo zahajam, zakaj si še nism punce najdu (menda bi blo kej bolš), itd. Tega pa mislim, da si nism zaslužu :(